Sla menu over

English

Even voorstellen

Iljo de Keijzer

Mijn naam is Iljo de Keijzer. Een aantal jaar geleden opende God mijn ogen voor de vele mensen in de wereld, die nog nooit van Hem gehoord hebben. Ik ben toen gaan kijken wat er voor mogelijkheden waren voor mij op zendingsgebied. Dit bleek met mijn scheikundeopleiding eigenlijk niet te kunnen. Ik ben toen met de Hbo-theologie opleiding in Ede begonnen (GPW), om daarna fulltime met het verkondigen van het evangelie aan onbereikte volken te kunnen beginnen. Zomer 2003 ben ik hiervoor afgestudeerd en later ook voor de lerarenopleiding godsdienst.

Ik ben toen in gesprek gegaan met de GZB. Zij hadden echter geen geschikte vacature voor mij, op korte termijn. Zo ben ik bij de OMF/OZG terechtgekomen. De OZG (Overzeese ZendingsGemeenschap) is de Nederlandse afdeling van een internationale en interkerkelijke organisatie OMF, die in 1865 opgericht is en ruim 1300 zendelingen in Zuidoost Aziƫ werkzaam heeft. De OMF en de GZB hebben een samenwerkingsverband. Hierdoor kan ik nu via beide organisaties samen uitgezonden worden.

In februari 2005 ben ik vanuit de Hervormde wijken 1 en 3 in Wageningen uitgezonden naar de Filippijnen.

Het laatste nieuws uit de Filippijnen kunt u lezen in mijn nieuwsbrieven.